KOOD Króm-Molibdén tengelyek Japánból!

Ultraprecíziós megmunkálással készült alkatrészek egyenesen a gyártótól.

Akik már kipróbálták:

Ogawa Hiroyuki ezidáig az egyetlen japán versenyző, aki a legmagasabb szintű amerikai, európai és afrikai versenyeken is dobogós helyezéseket tudott elérni. Már 9 éve versenyez nemzetközi szinten, és több, mint 50 alkalommal vett részt nemzetközi versenyeken és bemutatókon, így 2014 és 2017 között a legjobb japán versenyzőnek számított nemzetközi szinten. A neve és az eredményei is alapján is a japán top-rider-ek között van, de Ázsiában is sokra értékelik tehetségét, gyakran hívják bemutatókat tartani Indiába, Szingapúrba, Indonéziába, Vietnámba is, ami alapján nevét már nem csak Japánban, de egész Ázsiában, Európában, Afrikában, Amerikában, Közép-Keleten, tehát már világszerte ismerik. Ogawa-san már tesztelte a KOOD elsőkerék tengelyét, íme:

A japán “MONOZUKURI” – Ahogyan Mi gyártunk!

A KOOD az alapanyagok kiválasztásától egészen a gyártásig  ügyel arra, hogy minden terméke „Made in Japan” legyen, ezért a  kompromisszumokat nem tűrő gyártás során a jó teljesítményhez szükséges kiváló minőségben állítja elő az egyedi alkatrészeit. A KOOD elsősorban olyan alapanyagokat használ, amelyeket Japánban állítanak elő. Célunk, hogy kiváló minőségű és nagy teljesítményű egyedi alkatrészeket kínáljunk minden vásárló számára, kompromisszumok nélkül.

3 rétegű felületkezelés a hosszú élettartamért

A KOOD mindig is nagy figyelemet fordított a bevonatolásra. A korrózió megelőzése, és az élettartam növelése érdekében egy ritkán alkalmazott 3 rétegű bevonatolást használunk az általunk gyártott egyedi alkatrészeken. Az alapbevonat növeli a következő rétegek tapadását, így a vastagabb réteg jobban ellenáll az oxidációnak és a repedéseknek, a felület pedig tükörsima és gyönyörű lesz, valamint elkerülhetővé válnak a súrlódások okozta felületi beégések is

További információért hagyjon számunkra üzenetet!

Hozzászólás